Nyomtatás PDF

A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza Seo Experts SRL - Kft. (Székhely: 41712 Pusztaújlak 153/A, Bihar, Románia, Adószám: RO29769020, E-mail: info [kukac] linkmuhely [pont] hu, továbbiakban: Vállalkozó) weboldalán kínált linkmarketing szolgáltatásokkal kapcsolatos legfontosabb információkat.

1. Megrendelés menete

A honlapon megrendelhetőek a kínált linkmarketing szolgáltatások (a Normál megrendelés menüponton keresztül). A megrendelés után a Vállalkozó a megadott email címen felveszi a kapcsolatot a Megrendelővel a részletek visszaigazolása és az adatok pontosítása céljából.

2. Fizetés

Miután a megrendelő email váltás után elküldte kért adatait a Vállalkozó kiállítja a számlát (alanyi ÁFA mentes e-számla) melyről a Megrendelő egy email értesítőt fog kapni mely tartalmazza a letöltési linket. A fizetés minden esetben a számlán található bankszámlára utalással történik. A számla kiegyenlítése után 24 órán belül elindul a megrendelt szolgáltatás teljesítése.

3. Határidők

A szolgáltatások határidejét megtalálja azok ismertetőinél. A Vállalkozó rugalmas ilyen szempontból így egyéni instrukciók alapján is teljesíti a Megrendelők kívánságait (az oldalon található határidők javasolt határidők melyek tapasztalatok alapján lettek feltüntetve).

4. Munka leadása, munka vége

A munka végeztével a vállalkozó elküldi a Megrendelőnek a megrendelt szolgáltatásról összeállított ellenőrző listát (általában excel táblázatban mely tartalmazza a kikerült linkek helyeit, horgonyszövegeket, és a leírásokat/szövegeket/cikkeket). Ezután a megrendelés lezártnak tekintendő, a Vállalkozó elvégezte a megrendelt feladatot.

5. Garancia

A Vállalkozó a megrendelt szolgáltatás teljesítésére vállal garanciát, a munka végeztével elküldött jelentés tartalmazza a részleteket. A Vállalkozó nem vonható felelősségre ha a különböző backlink ellenőrzők nem vagy csak bizonyos idő elteltével jelzik a kihelyezett linkeket (pl: http://backlinkwatch.com, Google Webmaster Tools, stb...). Jelenleg nem tudunk olyan megbízható programról/weboldalról mely azonnal vagy legalább belátható időn belül pontosan jelzi az új linkeket ezért munka végén kiküldött lista a mérvadó mely pontos adatokat tartalmaz.

6. Elállás joga

Mindkét fél szabadon visszamondhatja a megrendelést. A Vállalkozó visszautasíthatja a megrendelést ha például interneten tiltott illegális tartalmakat vél felfedezni azon honlapon mellyel kapcsolatban megrendelést adtak le neki. A Megrendelő is visszamondhatja megrendelését, viszont a számla kiegyenlítése és a munka megkezdése után nem áll módunkban a szolgáltatás díjának visszautalása. Ellenben díjmentesen leállíthatjuk a munkálatokat (például a megrendelésben szereplő oldal eladása vagy a lent említett Vis Maior kártékony hatása esetén).

7. Vis Maior

Vis maiornak minősül minden olyan rendkívüli, a megrendelés után bekövetkező esemény, amelyet szerződő felek nem láthattak előre, esetünkben ez a Google kereső algoritmusának frissítését és találati listáinak összeállításánál figyelembe vett tényezők módosulását jelenti.

8. Megjegyzés

A Vállalkozó a megrendelést követően igyekszik tanácsokkal ellátni a Megrendelőt annak érdekében hogy minél hatékonyabb legyen a végeredmény (pl a megrendelésben szereplő weboldal felépítésével, a kulcsszavak kiválasztásával kapcsolatban). A munka elkezdése után a Vállalkozó legjobb tudása, tapasztalatai, és naponta szinten tartott információi szerint igyekszik elvégezni a megrendelt feladatokat, ám egy esetleges vis maior (ASZF 7. pont) esetén nem vonható felelősségre ugyanis ezen esetre behatása nincs.

9. Kiegészítés

Sok weboldal tulajdonos (hibásan) összekeveri a linképítést a keresőoptimalizálással. Ezt a tévhitet itt szeretnénk eloszlatni ugyanis a linképítés NEM EGYENLŐ a keresőoptimalizálással. Utóbbi egy jóval összetettebb folyamat, tervezést, több időt és sokkal több erőforrást is igényel ennek megfelelően ára is lényegesen magasabb viszont ha garanciát szeretne a helyezések alakulására mindenképpen érdemes ajánlatot kérnie rá a bevezetőben említett email címen keresztül.
2013.június 20

Miért a LinkMűhely?

  • Több éves tapasztalat
  • Garantált, kikerült linkek
  • Folyamatos fejlesztés
  • Google helyezés javulás
  • Eredményes linképítés

Ügyfeleink véleményei:

Köszönöm szépen, ez tényleg elképesztő eredmény ennyi idő alatt.

Somogyi Balázs
www.onlinetravelservices.hu


Nagyon szépen köszönöm, szuper munkát végeztél, azt hiszem ezt még folytatni fogjuk...

Ocskó Emese
www.emi-gyerekprogramok.hu


... teljes diliház alakult ki az év végére. És ezt a linképítésnek köszönhetem! KÖSZÖNÖM MÉG EGYSZER!

Muzsik Zsolt
ablakdoki.com

You are here:   LinképítésLinképítésÁSZF
| + -

Helyezés javulás

Több éves linképítő tapasztalatunk segítségével a ránk bízott munka teljesítése után weboldala helyezései garantáltan javulni fognak.

Kikerült linkek

Nálunk kizárólag a kikerült linkekért kell fizetni, a zsákbamacska beküldésekért nem! Így biztos lehet benne hogy azt kapja a pénzéért amit megrendelt.

Fejlesztések

Folyamatos fejlesztésünknek hála szinte naponta találunk új linkkatalógusokat és tesztelünk le, hogy a későbbiekben tovább erősíthessük vele az Ön weboldala Google helyezéseit.

Határidő

A LinkMűhely csapata több tapasztalt linképítőből és kreatív szövegíróból áll akik összedolgozva készítenek el egy-egy projektet, így a határidővel sosem késünk.

Linképítés árak

Áraink igyekeztünk úgy alakítani hogy legdrágább linképítés csomagunk se kerüljön többe mint egy szakember által kivitelezett Goggle AdWords kampány.


Garantált linkek határidőre - Linképítés