Nyomtatás PDF

Azon ügyfeleinknek akik 2 legnagyobb linképítés csomagunkból rendelnek egyet 15.000 Ft értékű Google AdWords kupont adunk ajándékba ezzel is elősegítve weboldaluk forgalmának növelését.

Hogy használható fel?
Mindössze regisztrálni kell egy új Google AdWords fiókot és máris beállítható a 15.000 Ft értékű kampány a kuponkód megadásával.

Miért hasznos?
A 15.000 Ft értékű Google AdWords kuponnal napi 1000 Ft-os limitet beállítva 2 hétig jeleníthet meg hirdetéseket a Google rendszerével a keresőoldalon és egyéb honlapokon. Természetesen nagyobb napi limitet is beállíthat de úgy értelem szerűen rövidebb ideig fog tartani kampánya. Mivel a rendszerben kizárólag a kattintásokért kell fizetni így akár 100 Ft-os ár is beállítható. Így előző példánknál maradva 1000 Ft az 10 kattintás naponta 2 héten keresztül. Tehát leegyszerűsítve amellett hogy weboldalát előre juttatjuk a természetes találati listákon még ~140 új ügyfelet is kaphat tőlünk ajándékba.

 

 

google adwords kupon linképítéshez

Miért a LinkMűhely?

  • Több éves tapasztalat
  • Garantált, kikerült linkek
  • Folyamatos fejlesztés
  • Google helyezés javulás
  • Eredményes linképítés

Ügyfeleink véleményei:

Köszönöm szépen, ez tényleg elképesztő eredmény ennyi idő alatt.

Somogyi Balázs
www.onlinetravelservices.hu


Nagyon szépen köszönöm, szuper munkát végeztél, azt hiszem ezt még folytatni fogjuk...

Ocskó Emese
www.emi-gyerekprogramok.hu


... teljes diliház alakult ki az év végére. És ezt a linképítésnek köszönhetem! KÖSZÖNÖM MÉG EGYSZER!

Muzsik Zsolt
ablakdoki.com

You are here:   Linképítés
| + -

Helyezés javulás

Több éves linképítő tapasztalatunk segítségével a ránk bízott munka teljesítése után weboldala helyezései garantáltan javulni fognak.

Kikerült linkek

Nálunk kizárólag a kikerült linkekért kell fizetni, a zsákbamacska beküldésekért nem! Így biztos lehet benne hogy azt kapja a pénzéért amit megrendelt.

Fejlesztések

Folyamatos fejlesztésünknek hála szinte naponta találunk új linkkatalógusokat és tesztelünk le, hogy a későbbiekben tovább erősíthessük vele az Ön weboldala Google helyezéseit.

Határidő

A LinkMűhely csapata több tapasztalt linképítőből és kreatív szövegíróból áll akik összedolgozva készítenek el egy-egy projektet, így a határidővel sosem késünk.

Linképítés árak

Áraink igyekeztünk úgy alakítani hogy legdrágább linképítés csomagunk se kerüljön többe mint egy szakember által kivitelezett Goggle AdWords kampány.


Garantált linkek határidőre - Linképítés