Nyomtatás PDF

linkmarketing-gyikA Linképítés GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések) oldalunkat érdemes végigböngészni hiszen ha nem is minket választ weboldala linkhálózatának kiépítésére ezeket a kérdéseket érdemes más vállalkozásoknak is feltenni.

 

Milyen oldalakra kerül ki a linkem?
Mikor és mi alapján kell majd fizetni?
Kapok számlát a linképítésről?
Építhetem magam weboldalam linkhálózatát míg a LinkMűhely dolgozik rajta?
Összevonhatok egy csomagot több domainre?
Az probléma ha volt már linképítve az oldalam?
Lehet több linket rendelni mint a legnagyobb csomag darabszáma?
Hogyan tudhatom meg hogy hány linket kell rendelnem honlapomra?
Garantált a google főoldalas helyezés?
Kell viszontlinkeket kihelyeznem weboldalamra?
Meddig lesznek kinn a linkek?
Ingyenes tárhelyen lévő oldalra rendelhető linképítés?
PageRank és a linképítés

 

 

Milyen oldalakra kerül ki a linkem?

A megrendelő weboldalának linkje folyamatosan karbantartott, a Google által indexelt és nem büntetett általános témájú linkkatalógusokra kerül kihelyezésre. Néhány példa ezekből:

http://www.yatoolinks.info/ - Drapul motor hajtotta linkkatalógus
http://www.cegcsoport.hu/
- eSyndiCat linkgyűjtemény script
http://seobetyar.info/ - php LinkDirectory script
http://www.gyik.com/ - WordPress motor hajtotta katalógus
http://linkgyujtemeny.seomuhely.hu/ - skalinks linkdirectory script
http://www.link-adatbazis.hu/ - indexu linkgyűjtemény script
http://www.boszaj.info/ - Joomla cms

Az ilyen és ezekhez hasonló linkkatalógusokon kívül elenyésző számban nagyon ritkán használunk lap.hu és hasonló tematikus linkgyűjteményeket linképítési munkálataink során, de ez nem túl jellemző mivel a szerkesztőik van hogy hónapokig nem is hagynak jóvá linkeket, így a linkhálózat építési határidőt elég nehéz lenne tartani velük.

 

 

Mikor és mi alapján kell majd fizetni?

A fizetés bankszámlára utalással történik. A linképítési megbízás megrendelése után elküldjük a helyzetfelmérést egy emailben. Erre az emailre válaszolva elküldi nekünk az adatokat a számla kiállításához és elutalja a linképítés árát bankszámla számunkra melyet megtalál az 'Üzenetküldés' menüpontunk alatt. Ha az összeg megérkezik a számlára el is kezdjük a linkmarketing kampányt. Miután végeztünk a munkával az ügyfél megkapja azon weboldalak listáját melyekre kikerült honlapja hivatkozása.

Garantáljuk hogy linképítésünk hatására weboldala Google helyezései javulni fognak, de sajnos akkor sem tekinthetünk el az előre utalástól. Régebben utólag kellett fizetni nálunk a linképítésért de többen is visszaéltek jóindulatunkkal így kénytelenek voltunk áttérni erre a módszerre.

Az utalásnak köszönhetően az ország egész területéről (sőt Paypalon történő fizetés esetén a határon túlról is) bárki megbízhatja a LinkMűhelyt honlapja linkhálózatának kiépítésével. Személyes konzultációra nincsen szükség csak egy url-re és 1-3 kulcsszóra a többi a mi dolgunk!

 

 

Kapok számlát a linképítésről?

Természetesen a LinkMűhely számlaképes vállalkozás. Az adatokat megtekintheti az Üzenetküldés menüpont alatt. Elektronikus számlázó programmal dolgozunk mely email értesítőt küld a megrendelőnek ha e-számlája kiállításra került és letöltheti azt. Ez a módszer a hagyományos papír alapú számlázással ellentétben gyors és környezetbarát.

 

 

Építhetem magam weboldalam linkhálózatát míg a LinkMűhely dolgozik rajta?

A válasz: nem! Sőt meg is szoktuk kérni ügyfeleinket hogy amíg a linképítési megbízást be nem fejezzük addig ne építsenek és ne is építtessenek mással linkeket honlapjukra.

Miért? Mikor a megrendelés beérkezik hozzánk elvégezzük a linkhálózat elemzést és lementjük azon katalógusok listáját melyeken már megtalálható az adott weboldal linkje és melyeket mi is használunk linképítési munkálataink során. Így nem fordulhat elő hogy olyan oldalra küldjük be a linket melyen már megtalálható. Viszont ha párhuzamosan történik 2 vagy több személy által a linképítés akkor az is megtörténhet hogy egy oldalon többször is megtalálható lesz de az is előfordulhat hogy az összes linket törlik az adott katalógusból (mivel jó néhány linkgyűjtemény szabályzata igen kemény ez ügyben) így mindannyian feleslegesen dolgoztunk.

 

 

Összevonhatok egy csomagot több domainre?

A válasz: nem. 1 csomag megrendelése kizárólag 1 domainre történő linképítésre használható fel. Amennyiben több weboldallal is rendelkezik és/vagy esetleg hosszabb távú együttműködés keretein belül képzeli el a LinkMűhellyel közös munkát úgy árajánlat kérési szándékával jelentkezzen nálunk az Üzenetküldés menüponton keresztül.

 

 

Az probléma ha volt már linképítve az oldalam?

Nem probléma! Adatbázisunkban több száz működő magyar linkkatalógust tartunk számon így ha esetleg az Ön weboldalának már van 1-200 backlinkje az általunk használt linkgyűjteményekről akkor is tudunk ajánlatot tenni további linképítésre.

És ha nincs listám azokról az oldalakról ahol már megtalálható honlapom linkje?

Ez sem jelent problémát. Megrendelés után minden munkát egy helyzetfelméréssel kezdünk melyben weboldala keresőoptimalizáltsága mellett megvizsgáljuk annak linkhálózat állapotát is.

 

 

Lehet több linket rendelni mint a legnagyobb csomag darabszáma?

Igen lehet!

Adatbázisunkban jóval több működő magyar linkkatalógust tartunk számon mint 250db. Linképítés csomagjainkat azért alakítottuk így ki mert a tapasztalatok azt mutatták hogy 250 minőségi linkel szinte bármilyen kulcsszóra lehet jó helyezést elérni a Google-ben, valamint a megrendelők nem szívesen adnak ki egyszerre például 60ezer forintot linképítésre inkább megrendelnek egy csomagot majd pár hét vagy hónap múlva visszatérnek és rendelnek egy másikat is.

 

 

Hogyan tudhatom meg hogy hány linket kell rendelnem honlapomra?

Ez egy elég összetett kérdés.

Függ attól:

 • hogy weboldalára mennyire releváns az a kulcsszó melyre szeretne jobb helyezést elérni.
 • hogy hány link mutat honlapjára a megrendeléskor
 • hogy milyen a kulcsszó versenyének erőssége a keresőben (melyekre legnagyobb "harc" dúl jelenleg: hitel, szállás, autó, ingatlan és az ezekkel kapcsolatos összetett kereső kifejezések)

Minden csomag oldalán feltüntetjük hogy nagyjából milyen eredményre számíthat megrendelésükkor.

Nem ritka esetben van olyan hogy megkeresnek a legnagyobb csomag megrendelésével ügyfeleink de a helyzetfelmérésből az derül ki hogy nincs is szükség annyi linkre a Google Top10-es helyezéshez, ekkor javasoljuk például a 150db-os csomag megrendelését.

Nem célunk ráerőltetni megrendelőinkre 200-250db linket ha kevesebb is elég weboldaluknak. Tudjuk jól hogy ezzel magunk ellen beszélünk de talán ez a korrekt hozzáállás sikerünk egyik titka (másik pedig a munka végén felmutatott eredmény).

 

 

Garantált a google főoldalas helyezés?

Abban az esetben ha néhány feltétel teljesül akkor gyakorlatilag igen.

Mik ezek a feltételek?

 • Helyzetfelmérésünk után amennyiben úgy látjuk hogy szükséges javaslatokat teszünk hogyan lehetne relevánsabbá alakítani az adott kulcsszóra/kulcsszavakra a weboldal tartalmát. Ezeket nem árt megfogadni és kivitelezni is.
 • Javaslatokat teszünk kereső kifejezésekre is a fő kulcsszó mellett (az elmúlt évek keresési trendjeiből kiindulva)
 • Ha kellő darabszámú link kerül megrendelésre (például az 'eladó ingatlan' kifejezésre biztosan nem elég 100 új link a Google Top10-es helyezéshez)

 

 

Kell viszontlinkeket kihelyeznem weboldalamra?

Mivel a hazai katalógus gazdák többségével kapcsolatban állunk így segítségünkkel olyan linkgyűjteményekre is kikerülhet weboldala linkje melyekre más esetben kizárólag viszontlink ellenében fogadnák el.

De a kérdésre válaszolva ha nálunk rendel linképítést akkor egyetlen viszontlinket sem kell kitennie honlapjára!

 

 

Meddig lesznek kinn a linkek?

A kérdés jogos!

Az általunk kihelyezett linkek nincsenek időben korlátozva. Egészen addig erősíteni fogják weboldalát míg a katalógus tulajdonosa fizeti a domain és tárhely költségeket (de ha megunná akkor sincs baj mert egy jól működő katalógus SEO körökben hamar új gazdára talál, így általában tulajdonos váltás után továbbra is kinn marad a link és erősíti honlapunkat).

 

 

Ingyenes tárhelyen lévő oldalra rendelhető linképítés?

Mivel a legtöbb katalógus gazda nem, vagy csak viszontlink ellenében fogadja el ingyenes tárhelyen lévő oldalak linkjét ezért mi is csak korlátozott darabszámban tudunk ilyen oldalakra linképítést vállalni. Ez általában 50 darabonként történik. Tehát rendelhető ingyenes domainen/tárhelyen elhelyezett weboldal linképítése de maximum 50db linkre tudunk egyszerre garanciát vállalni így nagyobb csomagot nem vállalunk rájuk.

 

 

Ha azon oldalak PageRank értéke (melyekre kikerül a linkem) kisebb mint az én honlapomé akkor érheti valamiféle hátrány azt?

Mivel az utóbbi években igen lecsökkent a PageRank jelentősége a találati lista összeállításában, így ez a tényező már nagyon kis részben játszik közre a helyezésünkben. Sajnos a laikusok szinte kivétel nélkül egy SEO kifejezést ismernek ami nem más mint a Google PageRank és megpróbálnak mindent ezzel azonosítani.

Véleményünk szerint egy PR0 katalógusról is éppúgy szerezhető értékes link mint egy PR5 oldalról és a kisebb értékű katalógusok is idővel szintet lépnek így mivel linkünk akkorra már egy ideje kinn lesz rajta még értékesebbnek fog számítani.

Arra pedig még nem volt példa nálunk hogy egy weboldal PR értéke leromoljon mert kisebb PageRank-ű oldalakról mutat rá mondjuk 150 link.

 

 

 


Miért a LinkMűhely?

 • Több éves tapasztalat
 • Garantált, kikerült linkek
 • Folyamatos fejlesztés
 • Google helyezés javulás
 • Eredményes linképítés

Ügyfeleink véleményei:

Köszönöm szépen, ez tényleg elképesztő eredmény ennyi idő alatt.

Somogyi Balázs
www.onlinetravelservices.hu


Nagyon szépen köszönöm, szuper munkát végeztél, azt hiszem ezt még folytatni fogjuk...

Ocskó Emese
www.emi-gyerekprogramok.hu


... teljes diliház alakult ki az év végére. És ezt a linképítésnek köszönhetem! KÖSZÖNÖM MÉG EGYSZER!

Muzsik Zsolt
ablakdoki.com

You are here:   LinképítésLinképítés - GYIK
| + -

Helyezés javulás

Több éves linképítő tapasztalatunk segítségével a ránk bízott munka teljesítése után weboldala helyezései garantáltan javulni fognak.

Kikerült linkek

Nálunk kizárólag a kikerült linkekért kell fizetni, a zsákbamacska beküldésekért nem! Így biztos lehet benne hogy azt kapja a pénzéért amit megrendelt.

Fejlesztések

Folyamatos fejlesztésünknek hála szinte naponta találunk új linkkatalógusokat és tesztelünk le, hogy a későbbiekben tovább erősíthessük vele az Ön weboldala Google helyezéseit.

Határidő

A LinkMűhely csapata több tapasztalt linképítőből és kreatív szövegíróból áll akik összedolgozva készítenek el egy-egy projektet, így a határidővel sosem késünk.

Linképítés árak

Áraink igyekeztünk úgy alakítani hogy legdrágább linképítés csomagunk se kerüljön többe mint egy szakember által kivitelezett Goggle AdWords kampány.


Garantált linkek határidőre - Linképítés