Nyomtatás PDF

A válasz: nem! Sőt meg is szoktuk kérni ügyfeleinket hogy amíg a linképítési megbízást be nem fejezzük addig ne építsenek és ne is építtessenek mással linkeket honlapjukra.

Miért? Mikor a megrendelés beérkezik hozzánk elvégezzük a linkhálózat elemzést és lementjük azon katalógusok listáját melyeken már megtalálható az adott weboldal linkje és melyeket mi is használunk linképítési munkálataink során. Így nem fordulhat elő hogy olyan oldalra küldjük be a linket melyen már megtalálható. Viszont ha párhuzamosan történik 2 vagy több személy által a linképítés akkor az is megtörténhet hogy egy oldalon többször is megtalálható lesz de az is előfordulhat hogy az összes linket törlik az adott katalógusból (mivel jó néhány linkgyűjtemény szabályzata igen kemény ez ügyben) így mindannyian feleslegesen dolgoztunk.

 

További Gyakran Ismételt Kérdések linképítéssel kapcsolatban:

 

Miért a LinkMűhely?

  • Több éves tapasztalat
  • Garantált, kikerült linkek
  • Folyamatos fejlesztés
  • Google helyezés javulás
  • Eredményes linképítés

Ügyfeleink véleményei:

Köszönöm szépen, ez tényleg elképesztő eredmény ennyi idő alatt.

Somogyi Balázs
www.onlinetravelservices.hu


Nagyon szépen köszönöm, szuper munkát végeztél, azt hiszem ezt még folytatni fogjuk...

Ocskó Emese
www.emi-gyerekprogramok.hu


... teljes diliház alakult ki az év végére. És ezt a linképítésnek köszönhetem! KÖSZÖNÖM MÉG EGYSZER!

Muzsik Zsolt
ablakdoki.com

You are here:   LinképítésLinképítés - GYIKSaját kezű linképítés
| + -

Helyezés javulás

Több éves linképítő tapasztalatunk segítségével a ránk bízott munka teljesítése után weboldala helyezései garantáltan javulni fognak.

Kikerült linkek

Nálunk kizárólag a kikerült linkekért kell fizetni, a zsákbamacska beküldésekért nem! Így biztos lehet benne hogy azt kapja a pénzéért amit megrendelt.

Fejlesztések

Folyamatos fejlesztésünknek hála szinte naponta találunk új linkkatalógusokat és tesztelünk le, hogy a későbbiekben tovább erősíthessük vele az Ön weboldala Google helyezéseit.

Határidő

A LinkMűhely csapata több tapasztalt linképítőből és kreatív szövegíróból áll akik összedolgozva készítenek el egy-egy projektet, így a határidővel sosem késünk.

Linképítés árak

Áraink igyekeztünk úgy alakítani hogy legdrágább linképítés csomagunk se kerüljön többe mint egy szakember által kivitelezett Goggle AdWords kampány.


Garantált linkek határidőre - Linképítés