Nyomtatás PDF

A fizetés bankszámlára utalással történik. A linképítési megbízás megrendelése után elküldjük a helyzetfelmérést egy emailben. Erre az emailre válaszolva elküldi nekünk az adatokat a számla kiállításához és elutalja a linképítés árát bankszámla számunkra melyet megtalál az 'Üzenetküldés' menüpontunk alatt. Ha az összeg megérkezik a számlára el is kezdjük a linkmarketing kampányt. Miután végeztünk a munkával az ügyfél megkapja azon weboldalak listáját melyekre kikerült honlapja hivatkozása.

Garantáljuk hogy linképítésünk hatására weboldala Google helyezései javulni fognak, de sajnos akkor sem tekinthetünk el az előre utalástól. Régebben utólag kellett fizetni nálunk a linképítésért de többen is visszaéltek jóindulatunkkal így kénytelenek voltunk áttérni erre a módszerre.

Az utalásnak köszönhetően az ország egész területéről (sőt Paypalon történő fizetés esetén a határon túlról is) bárki megbízhatja a LinkMűhelyt honlapja linkhálózatának kiépítésével. Személyes konzultációra nincsen szükség csak egy url-re és 1-3 kulcsszóra a többi a mi dolgunk!

A LinkMűhely honlapon feltüntetett linképítés árak BRUTTÓ - FIZETENDŐ összegek.

 

További Gyakran Ismételt Kérdések linképítéssel kapcsolatban:

 

Miért a LinkMűhely?

  • Több éves tapasztalat
  • Garantált, kikerült linkek
  • Folyamatos fejlesztés
  • Google helyezés javulás
  • Eredményes linképítés

Ügyfeleink véleményei:

Köszönöm szépen, ez tényleg elképesztő eredmény ennyi idő alatt.

Somogyi Balázs
www.onlinetravelservices.hu


Nagyon szépen köszönöm, szuper munkát végeztél, azt hiszem ezt még folytatni fogjuk...

Ocskó Emese
www.emi-gyerekprogramok.hu


... teljes diliház alakult ki az év végére. És ezt a linképítésnek köszönhetem! KÖSZÖNÖM MÉG EGYSZER!

Muzsik Zsolt
ablakdoki.com

You are here:   LinképítésLinképítés - GYIKFizetés
| + -

Helyezés javulás

Több éves linképítő tapasztalatunk segítségével a ránk bízott munka teljesítése után weboldala helyezései garantáltan javulni fognak.

Kikerült linkek

Nálunk kizárólag a kikerült linkekért kell fizetni, a zsákbamacska beküldésekért nem! Így biztos lehet benne hogy azt kapja a pénzéért amit megrendelt.

Fejlesztések

Folyamatos fejlesztésünknek hála szinte naponta találunk új linkkatalógusokat és tesztelünk le, hogy a későbbiekben tovább erősíthessük vele az Ön weboldala Google helyezéseit.

Határidő

A LinkMűhely csapata több tapasztalt linképítőből és kreatív szövegíróból áll akik összedolgozva készítenek el egy-egy projektet, így a határidővel sosem késünk.

Linképítés árak

Áraink igyekeztünk úgy alakítani hogy legdrágább linképítés csomagunk se kerüljön többe mint egy szakember által kivitelezett Goggle AdWords kampány.


Garantált linkek határidőre - Linképítés