Nyomtatás PDF

Ha azon oldalak PageRank értéke (melyekre kikerül a linkem) kisebb mint az én honlapomé akkor érheti valamiféle hátrány azt?

Mivel az utóbbi években igen lecsökkent a PageRank jelentősége a találati lista összeállításában, így ez a tényező már nagyon kis részben játszik közre a helyezésünkben. Sajnos a laikusok szinte kivétel nélkül egy SEO kifejezést ismernek ami nem más mint a Google PageRank és megpróbálnak mindent ezzel azonosítani.

Véleményünk szerint egy PR0 katalógusról is éppúgy szerezhető értékes link mint egy PR5 oldalról és a kisebb értékű katalógusok is idővel szintet lépnek így mivel linkünk akkorra már egy ideje kinn lesz rajta még értékesebbnek fog számítani.

Arra pedig még nem volt példa nálunk hogy egy weboldal PR értéke leromoljon mert kisebb PageRank-ű oldalakról mutat rá mondjuk 150 link.

 

További Gyakran Ismételt Kérdések linképítéssel kapcsolatban:

 

Miért a LinkMűhely?

  • Több éves tapasztalat
  • Garantált, kikerült linkek
  • Folyamatos fejlesztés
  • Google helyezés javulás
  • Eredményes linképítés

Ügyfeleink véleményei:

Köszönöm szépen, ez tényleg elképesztő eredmény ennyi idő alatt.

Somogyi Balázs
www.onlinetravelservices.hu


Nagyon szépen köszönöm, szuper munkát végeztél, azt hiszem ezt még folytatni fogjuk...

Ocskó Emese
www.emi-gyerekprogramok.hu


... teljes diliház alakult ki az év végére. És ezt a linképítésnek köszönhetem! KÖSZÖNÖM MÉG EGYSZER!

Muzsik Zsolt
ablakdoki.com

You are here:   LinképítésLinképítés - GYIKPageRank
| + -

Helyezés javulás

Több éves linképítő tapasztalatunk segítségével a ránk bízott munka teljesítése után weboldala helyezései garantáltan javulni fognak.

Kikerült linkek

Nálunk kizárólag a kikerült linkekért kell fizetni, a zsákbamacska beküldésekért nem! Így biztos lehet benne hogy azt kapja a pénzéért amit megrendelt.

Fejlesztések

Folyamatos fejlesztésünknek hála szinte naponta találunk új linkkatalógusokat és tesztelünk le, hogy a későbbiekben tovább erősíthessük vele az Ön weboldala Google helyezéseit.

Határidő

A LinkMűhely csapata több tapasztalt linképítőből és kreatív szövegíróból áll akik összedolgozva készítenek el egy-egy projektet, így a határidővel sosem késünk.

Linképítés árak

Áraink igyekeztünk úgy alakítani hogy legdrágább linképítés csomagunk se kerüljön többe mint egy szakember által kivitelezett Goggle AdWords kampány.


Garantált linkek határidőre - Linképítés