Nyomtatás PDF

Mi is az a sitewide link?
A honlap összes oldalán megjelenő link. Általában az oldalsávban vagy a láblécben (footer) szoktak ilyeneket elhelyezni.

Hogy mennyire értékes egy ilyen hivatkozás weboldalunknak?
Ha a Google bizalmát élvező honlapról érkezik akkor eléggé. Gondoljunk csak bele ha egy weboldal rendelkezik mondjuk 2-300 aloldallal akkor kapunk 2-300 linket róla, ráadásul ha ezeket a sitewide linkeket kulcsszavakra helyezzük akkor az majdhogynem olyan mintha annyi linket építettünk volna honlapunknak.

Természetesen azért egy nagyobb portáltól kapott sitewide link sem ér fel egy 200 db-os linképítési csomaggal de azért erősítésnek mindenképpen megfelel. A lényeg hogy ne 2 nap alatt kapjon honlapunk 5000 linket, hanem fokozatosan irányítjuk rá őket akkor egyértelmű javulás várható helyezéseinkben.

Jelenleg több mint 20 linkgyűjteményen és egyéb oldalon tudunk sitewide linkeket biztosítani megrendelőinknek 2500 Ft/db áron.

A honlapok listáját itt találja:

Linkek Katalógusa, VIP linkek, Xtreem Linkgyűjtemény, Seo Linkgyűltemény, Linkek Gyűjteménye, Cikk Katalógus, Linkkatalógus Xtreemhost, Seo Blog, Katalógusom, Teki katalógus, Zsemle.info, Linkhálózat építés, Link katalógusom, Eladó-Kiadó.net, Linkek.Bugs3, Szombat.info, Isgreat Lingyűjtemény, Dalmika, Linkajánló Katalógus, Linkkatalógus.Eu.Pn, Horizon Linkkatalógus, GoFree Link, 66GHz Katalógus, Link 'n' Roll linktár, Linkgyűjtemény, Linkek, Szakinfo linktár, Defektes Linkgyűjtemény, Linkkatalógus, Links PR, 6N Directory, Apró linkgyűjtemeny, Linkkatalógus, Webkatalógus

Ezek az oldalak azért értékesebbek mint a tömeggyártásban létrehozott sablonos site-ok mert több különböző katalógus script (PhpLD, Skalinks, ADP) és cms rendszer (WordPress, Drupal) segítségével lettek elkészítve, valamint az url struktúráik és felépítésük is eltérő így a Google kereső nem tudja kiszúrni hogy vásárolt linkek amik kikerülnek rájuk.
Ráadásul a legtöbbjükön szorgalmazzuk az egyedi tartalom megjelenését mely az idő múlásával egyre bővül valamint linkhálózatuk is folyamatosan épül így a róluk kapott hivatkozások értéke folyamatosan nő.

Ezen linképítés szolgáltatásunkról érdeklődjön emailben vagy az 'Üzenetküldés' menüponton keresztül.

 

Miért a LinkMűhely?

  • Több éves tapasztalat
  • Garantált, kikerült linkek
  • Folyamatos fejlesztés
  • Google helyezés javulás
  • Eredményes linképítés

Ügyfeleink véleményei:

Köszönöm szépen, ez tényleg elképesztő eredmény ennyi idő alatt.

Somogyi Balázs
www.onlinetravelservices.hu


Nagyon szépen köszönöm, szuper munkát végeztél, azt hiszem ezt még folytatni fogjuk...

Ocskó Emese
www.emi-gyerekprogramok.hu


... teljes diliház alakult ki az év végére. És ezt a linképítésnek köszönhetem! KÖSZÖNÖM MÉG EGYSZER!

Muzsik Zsolt
ablakdoki.com

You are here:   Linképítés
| + -

Helyezés javulás

Több éves linképítő tapasztalatunk segítségével a ránk bízott munka teljesítése után weboldala helyezései garantáltan javulni fognak.

Kikerült linkek

Nálunk kizárólag a kikerült linkekért kell fizetni, a zsákbamacska beküldésekért nem! Így biztos lehet benne hogy azt kapja a pénzéért amit megrendelt.

Fejlesztések

Folyamatos fejlesztésünknek hála szinte naponta találunk új linkkatalógusokat és tesztelünk le, hogy a későbbiekben tovább erősíthessük vele az Ön weboldala Google helyezéseit.

Határidő

A LinkMűhely csapata több tapasztalt linképítőből és kreatív szövegíróból áll akik összedolgozva készítenek el egy-egy projektet, így a határidővel sosem késünk.

Linképítés árak

Áraink igyekeztünk úgy alakítani hogy legdrágább linképítés csomagunk se kerüljön többe mint egy szakember által kivitelezett Goggle AdWords kampány.


Garantált linkek határidőre - Linképítés